Courgette met massala

Courgettes zijn heel goed te combineren met de surinaamse kerrie, die in de winkel te krijgen is als Surinaamse masala.










Ingredienten:
- 1grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- 2 eetlepels masala-kerrie (surinaamse winkel)
- stukjes gedroogde zoute vis
- 2 grote courgettes
- 2 grote aardappels
- 2 maggiblokjes
- zwarte peper of stukje madame jeanette peper

Bereiding:
- Snij de ui en knoflook in kleine stukjes en bak ze goudbruin in een beetje olie.
- Tomaten in stukjes snijden en meebakken met de maggiblokje en peper.
- Doe de masala erbij.
- Voeg de droge vis toe.
- Snij de courgette in blokjes of schijven en bak ze mee.
- Schil de aardappels en snij ze in blokjes. Voeg die er aan toe laat het geheel met wat water op zacht vuur ongeveer 30 minuten stoven. 

Tip: Je kunt de zoute vis en aardappels ook weglaten en de courgette eenvoudig stoven met de kruiden.

Kijk hier voor meer recepten met groenten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten