Foto: osopatu.nl |
Ingrediƫnten:
- 1 1/2 liter water
- 2-3 cassaves (diepvries eerst laten ontdooien)
- 100 gr. zoutvlees (gewassen en even uitgekookt)
- 200 gr. soepvlees
- 1 ui
- 6 pimentkorrels
- 1 groene madam jeanet peper
- klein blik kokosmelk
- bouillontabletten naar smaak
- paar takjes fijngesneden selderij
Bereiding:
- Trek van het soepvlees, het in stukjes gesneden zoutvlees, pimentkorrels, selderij, bouillonblokjes en de fijngesneden ui een bouillon.
- Als het vlees na 1-2 uur zacht is kan de in blokjes gesneden cassave erbij worden gedaan met de kokosmelk en de madame Jeanet peper.
- Laat de soep dan nog ongeveer 20 minuten koken op een zo laag mogelijk vuur.
Tip: Je kunt de kokosmelk ook weglaten.
Tip: Je kunt de kokosmelk ook weglaten.
Rubriek: soepen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten